Föremålet för bolagets verksamhet är att bolaget bedriver delikatessbutik med eget kök. Dessutom anordnas catering, matevent och dryckesprovningar och därmed förenlig verksamhet.
2025-06* | 2024-06* | 2023-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 704 | 2 410 | 4 265 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 286 | 162 | -22 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 290 | 168 | -22 |
Årets resultat (tkr) | 170 | 94 | -22 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 184 | 865 | 1 019 |
Antal anställda | 2 | 2 | 3 |
2025-06* | 2024-06* | 2023-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 704 | 2 410 | 4 265 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 286 | 162 | -22 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 290 | 168 | -22 |
Årets resultat (tkr) | 170 | 94 | -22 |
TILLGÅNGAR | 2025-06* | 2024-06* | 2023-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 49 | 25 | 25 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 135 | 840 | 994 |
Tillgångar (tkr) | 1 184 | 865 | 1 019 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2025-06* | 2024-06* | 2023-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 548 | 378 | 284 |
Obeskattade reserver (tkr) | 120 | 46 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 12 | 13 | 4 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 504 | 429 | 732 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 184 | 865 | 1 019 |
2025-06* | 2024-06* | 2023-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2025-06* | 2024-06* | 2023-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 852 | 1 205 | 1 422 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 7.7% | 6.7% | -0.5% |
Soliditet | 53.6% | 47.5% | 27.9% |
Kassalikviditet | 209.1% | 178.6% | 131.4% |
Föremålet för bolagets verksamhet är att bolaget bedriver delikatessbutik med eget kök. Dessutom anordnas catering, matevent och dryckesprovningar och därmed förenlig verksamhet.